Trafikskola & körskola Gullmarsplan

Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp

Att ta körkort är en stor händelse i livet och något de flesta ser fram emot. För att få rätt förutsättningar att lyckas är det viktigt att man väljer en körskola med hög kompetens. Det finns många trafikskolor i Sverige men Söderorts Körkortsakademi är en av landets absolut bästa trafikskolor. Vi har dessutom kurser både på kvällar och helger för att kunna erbjuda en körkortsutbildning som passar alla. Våra lärare arbetat pedagogiskt och har lång erfarenhet av trafik och utlärande. Söderorts Körkortsakademi skräddarsyr en utbildningsplan för alla elever och ser till att körskolan anpassas efter dina behov, så du kan lära dig allt som behövs och få ditt körkort. Vi har ett tätt samarbete med trafikmyndigheter och en stor del av våra elever har goda resultat och blir godkända på sin uppkörning. Det är därför vi vågar kalla oss en av Stockholms bästa körskolor.

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för körkort till personbil

Ett urval av våra paket – alla går att se här.

Nybörjarpaket Körkort

30 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

32.094 SEK
26.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Personbil – Guldpaket

16 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

18.234 SEK
15.995 SEK

Intensivkurs Körkort Stockholm

25 körlektioner à 55 min

Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan

26.745 SEK
22.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för MC körkort

Startpaket

4x Manöverbana

För dig som vill komma igång med grunderna inför MC-kortet.

7.980 SEK

Målpaket

2x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

11.175 SEK

Intensiv-
kurs MC

6x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

*Tänk på att fler lektioner än de som ingår i paketet kan behövas och att kostnaden för lån av MC vid prov tillkommer om du inte kör upp med egen MC.

19.155 SEK

Vår körskola går igenom alla moment så du får en tydlig överblick

Det finns många frågor inför en körkortsutbildning och vi går igenom alla steg tillsammans för att du ska få en bra överblick på samtliga moment. På vår körskola så går vi på utbildning igenom riskutbildning, körlektioner och prov. För att underlätta för dig själv rekommenderar vi att du börjar med teoridelen så fort som möjligt, gärna innan du ens har börjat köra. Dina körlektioner planerar du in tillsammans med oss på kontoret i Kärrtorp. Därefter bokas riskutbildningar, teoriprov och uppkörning in om din trafikskola lärare anser att du är redo.

Har du kört mycket privat?

Om du har kört privatlektioner hemma kan du ändå försäkra dig om att du övningskör ”rätt” och för att få reda på mer om vad prov inspektören tittar på under uppkörningen, genom att ta en, två eller fler körlektioner i Stockholm hos oss. Du bestämmer själv hur många. På dessa körlektioner ger vi dig små tips, kontrollerar dina eventuella brister och förklarar vad du behöver träna mer på och på vilket sätt.

Mc körkort Gullmarsplan

Vi erbjuder även körkortsutbildningar för MC. Vi hjälper dig att ta körkort för A1, A2 och A-behörighet! Vi är en av de största MC-skolorna i Stockholm med välutbildade och erfarna körskolelärare på motorcykel. Har du redan MC-körkort men känner att det skulle vara bra med lite avrostning? Vi hjälper dig.

SÖDERORTS KÖRKORTSAKADEMI I KÄRRTORP

Intensivkörkort med vår körskola

Vår trafikskola erbjuder även intensivkurser. Det här paketet passar dig som inte har någon erfarenhet. Intensivkursen i Stockholm skapar förutsättningar för dig att på ett snabbt och effektivt sätt ta dig hela vägen fram till målet. Utbildningen tar ca tre veckor, men du gör givetvis som du vill: om du vill sprida ut dina lektioner under längre tid så är det helt upp till dig! Tänk på att fler lektioner än de som ingår i Intensivkursen kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets Teori- och körprov tillkommer.

Du som bor nära Gullmarsplan är välkommen till Söderorts Körkortsakademi. Vi är en trafikskola i Kärrtorp som erbjuder räntefri avbetalning och garanterar dig en bra utbildning i en av Stockholms bästa körskolor.

Ta körkört nu, betala sen

Vi erbjuder räntefri avbetalning!

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit när du tar körkort på Söderorts Körkortsakademi. Våra lån är räntefria upp till 24 månader, och du behöver vara 18 år fyllda. Övriga villkor:

  • Om du har ett jobb kan du låna upp till 50 000 kr. Om du är student kan du låna upp till 30 000 kr.
  • Det går även att delbetala upp till 24 mån, räntan är då 0 % för hela perioden.
  • Du betalar en aviavgift på 45 kr per månad.
  • Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en fast uppläggningsavgift.
  • Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter. Du kan också välja att delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.
Navigation

Quickview

Close

Categories