Paket

Intensivkurs Körkort Stockholm

Har du svårt att komma igång med att övningsköra och letar efter en helhetslösning? På Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp erbjuder vi intensivkurser i Stockholm. Det här paketet passar dig som har lite förkunskaper och vi anpassar kursen efter dig och dina önskemål och behov. Vi hjälper dig från start till mål. Vår utbildning tar cirka tre veckor, men går också att sprida ut under en längre period – allt är upp till dig. En intensivkurs i Stockholm innebär att du varvar teori med körning under en begränsad period, och utefter dina förkunskaper. 

En intensivkurs är ett effektivt sätt att ta körkort då du kan fokusera på det du gör till fullo utan att få uppehåll mellan dina körningar. Intensivkurs i Stockholm skapar förutsättningar för dig att på ett snabbt och effektivt sätt ta dig hela vägen fram till målet. Tänk på att fler lektioner än de som ingår i vårt paket kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets Teori- och körprovsavgifter tillkommer. 

Paketpris

29.995 SEK

Paketet innehåller

  • 25 körlektioner à 55 min
  • Riskutbildning del 1
  • Riskutbildning del 2
  • Allt i ett – digital studiematerial
  • Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan
  • Kursmaterial i digital form via app

Kontaktinformation

Måndag - Torsdag 10:00 – 19:00 Fredag 10:00 – 15:00

Intensivkurs i Stockholm

I vår intensivkurs får du ett antal lektioner där vi lär dig allt från grunderna till hur du sedan kör säkert på vägarna. För att du ska få med dig alla teoretiska kunskaper får du också obegränsad tillgång till det digitala studiematerialet. Det innehåller allt du behöver för att klara av den teoretiska delen av ditt körprov och är en viktig del av utbildningen. I paketet får du även med dig båda riskutbildningarna som handlar om vilka risker det finns i trafiken. 

Intensivkursen tar cirka tre veckor, men går att lägga upp efter dina önskemål. Vill du hellre sprida ut dina lektioner under en längre tid så ser vi till att ordna det. För oss är det viktigt att du känner att du lär dig på bästa sätt och når dina mål. Vårt mål är alltid att du ska kunna ta ditt körkort – men även ha roligt på vägen. Om fler lektioner än vad som är medräknat i intensivkursen skulle behövas, så är det givetvis inget problem. Viktigt att tänka på är att det då tillkommer lektionskostnad för dessa. En avgift för teori- och körprov tillkommer också.

För dig som vill ha hela paketet

Många ser övningskörning och vägen till körkort som en lång process, men faktum är att det inte behöver vara det. Med vår intensivkurs i Stockholm behöver du lite förkunskaper, men lär dig trots det allt från grunderna. Mellan dina körtillfällen finns tid upplagt för teoristudier. På så sätt kombineras teori och praktik på ett smidigt sätt som gör att du får hela paketet på en gång. 

Fördelar med att välja en intensivkurs är många. Du slipper den utdragna processen med att försöka matcha dina körlektioner med din hektiska vardag. Det sker heller inga uppehåll i din utbildning och du jobbar heltid med ditt körkort, vilket gör att du kommer snabbare jobba upp en körvana. Det är helt enkelt ett perfekt upplägg för dig som lär dig bäst utan distraktioner. Med mycket engagemang från oss som körskola och dig som elev ser vi till att körkortet snart är i din hand!

Räntefri avbetalning

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du också välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit när du tar körkort på Söderorts Körkortsakademi. Våra lån är räntefria upp till 24 månader, och du behöver vara 18 år fyllda. Övriga villkor:

– Om du har ett jobb kan du låna upp till 50 000kr. Om du är student kan du låna upp till 30 000 kr.

– Det går att delbetala upp till 24 mån, rändan är då 0% för hela perioden.

– Du betalar en aviavgift på 45 kr/månad.

– Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en fast uppläggningsavgift.

– Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter. Du kan också välja att delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad. 

Tänk på att fler lektioner än de som ingår i intensivkursen kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets teori- och körprov tillkommer.

Har du frågor kring intensivkursens innehåll eller undrar över något annat? Hör av dig till oss. Varmt välkomna till Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp. Vi är en körskola som erbjuder räntefri avbetalning och garanterar dig en bra utbildning på en av Sveriges bästa trafikskolor.

Facebook Betyg

Söderorts KörkortsAkademi AB
4.9
drivs av Facebook
Navigation

Quickview

Close

Categories