Har du svårt att komma igång med att övningsköra och letar efter en helhetslösning? På Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp erbjuder vi intensivkurser i Stockholm. Det här paketet passar dig som har lite förkunskaper och vi anpassar kursen efter dig och dina önskemål och behov. Vi hjälper dig från start till mål. Vår utbildning tar cirka tre veckor, självklart går det att skräddarsy en intensivkurs på det sätt som passar dig bäst, alla ligger olika nivå i sin utbildning och med detta kan man ta en prova på lektion och därefter så kan vi erbjuda intensivkurs i Stockholm på 2, 3, 4 veckor. 

En intensivkurs är ett effektivt sätt att ta körkort då du kan fokusera på det du gör till fullo utan att få uppehåll mellan dina körningar. Intensivkurs i Stockholm skapar förutsättningar för dig att på ett snabbt och effektivt sätt ta dig hela vägen fram till målet. Tänk på att fler lektioner än de som ingår i vårt paket kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets Teori- och körprovsavgifter tillkommer. 

Paketpris

24.245 SEK
21.995 SEK

Paketet innehåller

25 körlektioner à 55 min

Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan

Intensivkurs i Stockholm

Intensivkursen tar cirka tre veckor, men går att lägga upp efter dina önskemål. Vill du hellre sprida ut dina lektioner under en längre tid så ser vi till att ordna det. För oss är det viktigt att du känner att du lär dig på bästa sätt och når dina mål. Vårt mål är alltid att du ska kunna ta ditt körkort – men även ha roligt på vägen. Om fler lektioner än vad som är medräknat i intensivkursen skulle behövas, så är det givetvis inget problem. Viktigt att tänka på är att det då tillkommer lektionskostnad för dessa. En avgift för teori- och körprov tillkommer också.

Ta körkortet snabbt med intensivkurs

Många ser övningskörning och vägen till körkort som en lång process, men faktum är att det inte behöver vara det. Med vår intensivkurs i Stockholm behöver du lite förkunskaper, men lär dig trots det allt från grunderna. Mellan dina körtillfällen finns tid upplagt för teoristudier privat. På så sätt kombineras teori och praktik på ett smidigt sätt. 

Fördelar med att välja en intensivkurs är många. Du slipper den utdragna processen med att försöka matcha dina körlektioner med din hektiska vardag. Det sker heller inga uppehåll i din utbildning och du jobbar heltid med ditt körkort, vilket gör att du kommer snabbare jobba upp en körvana. Det är helt enkelt ett perfekt upplägg för dig som lär dig bäst utan distraktioner. Med mycket engagemang från oss som körskola och dig som elev ser vi till att körkortet snart är i din hand!

AVBETALNINGSSYSTEM

Ta körkort nu, betala sen!

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit.

  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Snabb och enkel ansökan
  • Besked på plats direkt
  • Vi kan även erbjuda dig faktura upp till 3 månader

Har du frågor kring intensivkursens innehåll eller undrar över något annat? Hör av dig till oss. Varmt välkomna till Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp. Vi är en körskola som erbjuder räntefri avbetalning och garanterar dig en bra utbildning på en av Stockholms bästa trafikskolor.

Ta körkort nu, betala sen
Navigation

Quickview

Close

Categories