Paket

Intensivkurs Körkort Stockholm

Det här paketet passar dig som inte har någon erfarenhet. Intensivkursen i Stockholm skapar förutsättningar för dig att på ett snabbt och effektivt sätt ta dig hela vägen fram till målet. Utbildningen tar ca tre veckor, men du gör givetvis som du vill: om du vill sprida ut dina lektioner under längre tid så är det helt upp till dig! Tänk på att fler lektioner än de som ingår i Intensivkursen kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets Teori- och körprovs-avgifter tillkommer (Körkortsportalen)

 

Räntefri avbetalning via Wasa Kredit

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort i Stockholm. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit när du tar körkort på Söderorts Körkortsakademi. Våra lån är räntefria upp till 24 månader, och du behöver vara 18 år fyllda.

Boka

Paketpris

27.995 SEK

Paketet innehåller

  • 30 körlektioner à 55 min
  • Riskutbildning del 1
  • Riskutbildning del 2
  • Allt i ett – digital studiematerial
  • Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan
  • Kursmaterial i digital form via app

Kontaktinformation

08–39 09 08
Måndag - Torsdag 10:00 – 19:00 Fredag 10:00 – 15:00
info@s-k-a.se

Intensivkurs på Söderorts körkortsakademi

Har du svårt att komma igång med att övningsköra och letar efter en helhetslösning? Med vårt intensivkurs-paket för körkort i Stockholm behöver du inte några förkunskaper, vi hjälper dig från start till mål. Du får ett antal lektioner där vi lär dig allt från grunderna till hur du sedan kör säkert på vägarna. För att du ska få med dig alla teoretiska kunskaper har du tillgång till obegränsat digitalt studiematerial. Det innehåller allt det du behöver för att klara den teoretiska delen av ditt körkortsprov och är en viktig del av utbildningen. I paketet får du även med dig både riskutbildning 1 och riskutbildning 2 där du lär dig om olika risker som finns i trafiken.

Letar du intensivkurs till körkort i Stockholm?

Intensivkursen tar cirka tre veckor, men går att lägga upp efter dina önskemål! Vill du sprida ut dina lektioner under en längre tid, ser vi till att ordna det. För oss är det viktigt att du känner att du lär dig på bästa sätt och når dina mål. Vårt mål är alltid att du ska kunna ta ditt körkort – men även ha roligt på vägen. Om fler lektioner än vad som är medräknat i intensivkursen skulle behövas, så är det givetvis inget problem, viktigt att tänka på är att det tillkommer lektionskostnad för dessa. Tänk även på att avgift för teori- och körprov tillkommer när du tar ditt körkort.

Intensivkurs – för dig som vill ha hela paketet

Många ser övningskörning och vägen till körkort som en lång process, men faktum är att det inte behöver vara det! Med vår intensivkurs i Stockholm behöver du inte några förkunskaper, utan lär dig allt från grunderna. Intensivkursen tar cirka 3 veckor och målet är att det ska ge dig rätt förutsättningar för att nå till det slutgiltiga målet – att ta ditt körkort. Vi skräddarsyr din utbildning efter dina behov och ser till att leverera en förstklassig utbildning som passar dig. I utbildningen ingår även obegränsat digitalt kursmaterial, som ger dig de teoretiska kunskaper du behöver för att klara ditt teoriprov. Mellan dina körtillfällen finns tid upplagt för teoristudier. På så sätt kombineras teori och praktik på ett smidigt sätt som gör att du får hela paketet.

 

Fördelar med att välja en intensivkurs är många. Du slipper den utdragna processen med att försöka matcha dina körlektioner med den hektiska vardagen. Det sker heller inga uppehåll i din utbildning och du jobbar heltid med ditt körkort, vilket gör att du snabbare jobbar upp en körvana. Det är helt enkelt ett perfekt upplägg för dig som lär dig bäst utan distraktioner. Med mycket engagemang från oss som körskola och dig som elev, så ser vi till att körkortet snart är i din hand!

 

Har du frågor kring intensivkursens innehåll eller annat? Hör av er till oss! 

Facebook Betyg

Söderorts KörkortsAkademi AB
4.9
drivs av Facebook
Navigation

Quickview

Close

Categories