KÖRKORT PERSONBIL STOCKHOLM

Utbildning

PERSONBIL

Funderar du på att ta körkort för bil i Stockholm? Grattis! Under denna tid kommer du växa på många sätt, och när du har fått in lite vana kommer du upptäcka hur roligt det är att köra. Frågorna är många inför din körkortsutbildning, nedanför har vi därför samlat några svar på de vanligaste vi brukar få.

1
KÖRLEKTION PERSONBIL

1 Körlektion á 55 min

980 SEK

1
Nivåkontroll

För dig som övat mkt privat á 110 min

1,780 SEK

1
Utbildningskontroll

(Endast Trafikskolans elever á 110 min)

1,960 SEK

1
LÅN AV BIL

Lån av bil vid uppkörning (Endast Trafikskolans elever)

1,995 SEK

4
KÖRLEKTIONSPAKET BIL

4 stycken körlektioner ingår

3,920 SEK

8
KÖRLEKTIONSPAKET BIL

8 stycken körlektioner ingår

7,760 SEK

12
KÖRLEKTIONSPAKET BIL

12 stycken körlektioner ingår

11,580 SEK

16
KÖRLEKTIONSPAKET BIL

16 stycken körlektioner ingår

15,390 SEK

20
KÖRLEKTIONSPAKET BIL

20 stycken körlektioner ingår

19,200 SEK

1
KURS FÖR PERSONBIL

Handledarutbildning

495 SEK

1
KURS FÖR PERSONBIL

Riskutbildning del 1 behörighet B

595 SEK

1
BOKPAKETET FÖR PERSONBIL

Körkortsboken, vägmärken

495 SEK

1
LÄTTLÄSTA KÖRKORTSBOKEN FÖR PERSONBIL

Lättlästa körkortsboken med CD inkl. teorihäfte

995 SEK

1
KÖRKORTSBOKEN FÖR PERSONBIL

Körkortsboken

350 SEK

1
KÖRHÄFTE FÖR PERSONBIL

Körhäfte 1,2 & 3 manuell

299 SEK

HANDLEDARBOKEN FÖR PERSONBIL

Handledarboken

199 SEK

1
ALLT I ETT

Allt i ett (Digitala teoriböcker, teorifrågor samt filmer)

1,495 SEK

1
TEORI MED FRÅGOR

Teori med frågor (Teorifrågor)

595 SEK

HUR GÅR ER KÖRKORTSUTBILDNING TILL?

Steg för steg går vi igenom alla moment och ser till att du får så mycket och så bra mängdträning som möjligt. Vi lägger upp en utbildningsplan tillsammans med dig, som inkluderar alla delar (teori, riskutbildning, körlektioner och prov). Du använder självklart trafikskolans övningsbil när vi besöker Trafikverket Farsta för uppkörning. Innan åker vi en liten sväng för att du ska bli av med nervositet, och få svar på eventuella sista frågor.

HUR GÅR ER INTENSIVUTBILDNING FÖR KÖRKORT I STOCKHOLM TILL?

För att få ditt körkort så snabbt som möjligt så krävs det en hel del av dig. För att underlätta för dig själv rekommenderar vi att du börjar med teoridelen så fort som möjligt, gärna innan du ens har börjat köra. Dina körlektioner planerar du in tillsammans med oss på kontoret. Därefter bokas riskutbildningar, teoriprov och uppkörning in när din lärare anser att du är redo.

AUTOMATKÖRKORT STOCKHOLM?

Vi erbjuder automatkörkort i Stockholm. Vi syr ihop ett individuellt paket för dig som vill ha ett körkort som endast gäller för körning med automat växlad bil. Du börjar med att en prova-på-lektion där vi gör en bedömning av vilken nivå du ligger på. Därefter beslutar din trafiklärare vilken paketlösning som passar dig. Ring in till oss för bokning.

HUR MÅNGA KÖRLEKTIONER BEHÖVS?

Bra fråga men omöjlig att svara på! Vissa behöver bara sju lektioner, andra kommer upp i trettio innan de känner sig mogna för uppkörning. Vi hjälper dig att bedöma hur många just du behöver för att bli en trygg och säker förare.

JAG HAR ÖVNINGSKÖRT MYCKET/LITE/INGET. VAR SKA JAG BÖRJA?

För att försäkra dig om att du övningskör ”rätt” och för att få reda på mer om vad provinspektören tittar på under uppkörningen kan du ta en, två eller fler körlektioner i Stockholm hos oss. Du bestämmer själv hur många. På dessa körlektioner ger vi dig små tips, kontrollerar dina eventuella brister och förklarar vad du behöver träna mer på och på vilket sätt. Vi är en trafikskola som har öppet på kvällar och helger dessutom, vilket gör att du får maximal tillgänglighet och service.

KAN MAN KÖPA PRESENTKORT HOS ER?

Absolut! Ett presentkort är alltid en uppskattad gåva. Kanske har du en vän, ett barnbarn eller en släkting som vill ta körkort? Du kan förstås ladda kortet med valfritt belopp.

 

VI ERBJUDER RÄNTEFRI AVBETALNING

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit när du tar körkort på Söderorts Körkortsakademi. Våra lån är räntefria upp till 24 månader, och du behöver vara 18 år fyllda. Övriga villkor:

  •         Om du har ett jobb kan du låna upp till 50 000 kr. Om du är student kan du låna upp till 30 000 kr.
  •         Det går även att delbetala upp till 24 mån, räntan är då 0 % för hela perioden.
  •         Du betalar en aviavgift på 45 kr per månad.
  •         Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en fast uppläggningsavgift.
  •         Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter. Du kan också välja att delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.

 

Är du arbetssökande? Kom ihåg att du i så fall kan ta lån från CSN för att finansiera ditt körkort. Ansökan görs via Arbetsförmedlingen. Besökwww.csn.se för mer information.