Har du svårt att komma igång med att övningsköra och aldrig har kört tidigare? På Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp erbjuder vi ett nybörjarpaket. Det här paketet passar dig som inte har någon erfarenhet alls och vi anpassar kursen efter dig och dina önskemål och behov. Du behöver inte ha några förkunskaper – vi hjälper dig från start till mål. Vår nybörjarpaket går att tidsbegränsa eller sprida ut under en längre period – allt är upp till dig.

En nybörjarkurs är en bra väg att gå för att ta körkort då vi tillsammans går igenom allt från början till slut – i den takt du själv önskar och har behov av. Nybörjarkursen skapar förutsättningar för dig att effektivt ta dig hela vägen fram till målet. Tänk på att fler lektioner än de som ingår i vårt paket kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets Teori- och körprovsavgifter tillkommer. 

KONTAKTINFORMATION

08-390908

info@s-k-a.se

Måndag – Torsdag
10:00 – 19:00

Fredag
10:00 – 15:00

Paketpris

29.094 SEK
26.995 SEK

Paketet innehåller

30 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

Riskutbildning del 1

 

Nybörjarkurs i Stockholm

Med vårt paket behöver du inte några förkunskaper. Du får ett antal lektioner där vi lär dig allt från grunderna till hur du sedan kör säkert på vägarna. I paketet får du även med dig båda riskutbildningarna som handlar om vilka risker det finns i trafiken. 

Nybörjarkursen lägger vi upp efter dina önskemål. Vill du sprida ut dina lektioner under en längre tid så ser vi till att ordna det. För oss är det viktigt att du känner att du lär dig på bästa sätt och når dina mål. Vårt mål är alltid att du ska kunna ta ditt körkort – men även ha roligt på vägen. Om fler lektioner än vad som är medräknat skulle behövas, så är det givetvis inget problem. Viktigt att tänka på är att det då tillkommer lektionskostnad för dessa. En avgift för teori- och körprov tillkommer också.

För dig som vill ha hela paketet

Många ser övningskörning och vägen till körkort som en lång process, men faktum är att det inte behöver vara det. Med vårt paket behöver du inte några förkunskaper, utan lär dig allt från grunden. 

Fördelar med att välja vårt nybörjarpaket är många. Du får själv välja hur lång tid processen ska ta så att du i lugn och ro kan känna dig säker bakom ratten. Det är helt enkelt ett perfekt upplägg för dig som är helt ny i trafiken. Med mycket engagemang från oss som körskola och dig som elev ser vi till att körkortet snart är i din hand!

 

AVBETALNINGSSYSTEM

Räntefri avbetalning

 Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du också välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit när du tar körkort på Söderorts Körkortsakademi. Våra lån är räntefria upp till 24 månader, och du behöver vara 18 år fyllda. Övriga villkor:

– Om du har ett jobb kan du låna upp till 50 000 kr. Om du är student kan du låna upp till 30 000 kr.

– Det går att delbetala upp till 24 mån, räntan är då 0% för hela perioden.

– Du betalar en aviavgift på 45 kr/månad.

– Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en fast uppläggningsavgift.

– Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter. Du kan också välja att delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad. 

Tänk på att fler lektioner än de som ingår i paketet kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets teori- och körprov tillkommer.

Har du frågor kring paketets innehåll eller undrar över något annat? Hör av dig till oss. Varmt välkomna till Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp. Vi är en körskola som erbjuder räntefri avbetalning och garanterar dig en bra utbildning på en av Stockholm bästa trafikskolor.

Navigation

Quickview

Close

Categories