Stockholms bästa

TRAFIKSKOLA

Söderorts Körkortsakademi

OM OSS

Vårt mål är att bli bästa Trafikskola i Stockholm

Vi är en trafikskola i nytänkande. Nya utbildningsidéer, moderna lokaler, trivsam miljö samt en lång erfarenhet utav trafikutbildning. Med förhoppning att du skall trivas hos oss hälsar vi dig varmt välkommen till vår trafikskola Stockholm.

Vi hjälper våra kunder att ta sig fram!

Lärarna- viktigast av allt

Vi lärare har mångårig erfarenhet, kunskap och de rätta förutsättningarna för att lösa de flesta önskemål när det gäller körkort och trafikutbildning. Men det räcker inte med erfarenhet, det krävs engagemang, vilja och en enorm flexibilitet och det är precis vad vi har!

Vi brinner för att hela tiden förbättra oss. Som en av de större bilskolorna i Stockholm har vi resurser att satsa på att utveckla körkortsutbildningen. För oss är målet tydligt: Vi vill bli Stockholms bästa trafikskola!

Skräddarsydd Utbildning

Vi anpassar utbildningen individuellt efter varje kund. I din personliga utbildningsplan kan du se hur du steg för steg närmar dig målet – körkortet.

Medlem i Sveriges Trafikskolors Riksförbund

Vi är självklart anslutna till Sveriges Trafikskolors Riksförbund – en trygghet för dig som kund.

Detta garanterar en kvalitativ och seriös utbildning enligt Transportstyrelsens föreskrifter.

Så här tycker våra kunder i hela stockholms område.

Vill du läsa vad tidigare elever har tyckt om oss? Besök gärna vår sida på Facebook/ Söderorts körkortsakademi

Jobba hos oss

Trafikskolereceptionist

Att arbeta i trafikskolereception skiljer sig en del från andra typer av receptionsarbeten och vi ser därför gärna att du har arbetat som receptionist i en trafikskola förut och är bekant med programmet Astra för bokningar och kassasystem etc. Vi vill gärna se referenser från dina tidigare arbetsgivare inom trafikskolebranschen. Som receptionist är du positiv och tillmötesgående. Till att börja med tänker vi oss en deltidstjänst, med eventuell möjlighet till ökning av arbetstiden. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad att bli en del av vår framgångssaga och arbeta med oss?

Skicka din ansökan till info@s-k-a.se OBS! Vi tar endast emot ansökan på mail och vi behandlar dem löpande.

Med i ansökan ser vi gärna att du skickar ett cv och ett personligt brev där du berättar lite mer om dig själv. Vi ser också gärna att brevet innehåller ett foto på dig.

Trafiklärare sökes till Söderorts Körkortsakademi AB

Vi på Söderorts Körkortsakademi AB söker dig som är utbildad och godkänd av Transportstyrelsen Trafiklärare behörighet A – B. Vi är idag två lärare på motorcykel och vår mc-verksamhet växer hela tiden och vi skulle därför behöva minst två lärare till för motorcykel. Vi utbildar även för behörighet B och har i dagsläget fyra trafiklärare för bil och skulle behöva två lärare till för bil.

Det är meriterande om du kan utbilda på riskutbildningar (del 1) och på introduktionsutbildning.

Vi söker dig som är pedagogisk, engagerad och verkligen tycker om att arbeta som trafiklärare. Vi strävar efter att ge våra elever ett bra bemötande, bra service och en utbildning av högsta kvalitet, så stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

De anställningsalternativen som finns är:
Heltidsanställning.
Konsult.
Lön /avtal /förmåner diskuteras vid möte.

Tillträde omgående. Ansökan sker endast genom att CV och personligt brev skickas per mail till info@s-k-a.se