Intensivkurs MC körkort

MC förare

Intensivkurs för MC körkort är perfekt för dig som vill komma igång snabbt och bli klar med körkortet på bara några veckor. Våra intensivkurser tar ca 3 veckor, men kan anpassas efter dina önskemål och behov. Om du vill lägga upp en körkortplanen på en längre tid går det också bra. Viktigast för oss är att du lär dig på bästa sätt, når dina mål och har roligt längs vägen. 

En stor fördel med att köra intensivt är att man har ett tydligt mål att jobba mot samt att man får köra kontinuerligt utan uppehåll. När man tar körlektioner sporadiskt under en längre period kan en viss osäkerhet och nervositet påverka körningen. Därför rekommenderar vi alltid våra elever att köra med jämna mellanrum för att hålla körningen i toppform. Redo att sätta igång? Kontakta oss idag för att boka din intensivkurs för MC!

Paketpris

22.455 SEK

Paketet innehåller

Manöverbana 6 st à 150 min

Landsväg 2 st à 150 min

Trafik 1 st à 150 min

*Tänk på att fler lektioner än de som ingår i paketet kan behövas och att kostnaden för lån av MC vid prov tillkommer om du inte kör upp med egen MC.

Snabbt MC körkort

Att känna friheten med att köra motorcykel är en dröm för många. Med en MC intensivkurs kan du snabbt vara ute på vägarna och känna vinden susa förbi. Vi erbjuder MC-körkort för lätt, mellan- och tung MC och anpassar kursen efter din erfarenhetsnivå. Intensivkursen täcker alla delar du behöver för att bli en självsäker och trygg MC-förare. Moment som kursen täcker är bland annat lågfartsmanövrering, högfartsmanövrering, landsvägskörning och bromsövning. All säkerhetsutrustning finns att låna hos oss. Vi rekommenderar ändå att du införskaffar dig en egen hjälm, hjälmhuva, handskar och ryggskydd för hygieniska skäl.

MC körskola i Stockholm

Hos oss på Söderorts körkortsakademi i Stockholm möts du av erfarna och pedagogiska körlärare som är expert på trafiksäkerhet och kan hjälpa dig nå ditt mål med MC körkort. Då vi vet att det kan vara krävande att få ihop tiden till att övningsköra erbjuder vi en stor bredd av tider för att boka körlektioner. Alla våra intensivkurser för MC går att anpassas efter dina behov och tillgänglighet. Vi startar därför alltid med att boka en testlektion där du får chansen att visa dina kunskaper och i samråd med din körlärare lägga upp ett schema för intensivkursen. Vilket ger dig möjligheten att själv styra över när och under hur lång tid ditt MC körkort ska ta.

AVBETALNINGSSYSTEM

Delbetala ditt MC körkort!

Vi vill att alla ska ha möjligheten att ta körkort. Därför erbjuder vi möjligheten att lägga upp en avbetalningsplan räntefritt med Wasa Kredit. 

  • Upp till 24 månaders räntefri avbetalning
  • Snabb och enkel ansökan med besked direkt på plats
  • Du kan även välja att betala med faktura upp till 3 månader

Vill du veta mer om våra intensivkurser för MC eller har några frågor gällande MC-körkortet? Tveka inte på att kontakta oss! På Söderorts körkortsakademi erbjuder vi räntefri avbetalning och garanterar dig en bra utbildning på en av Stockholms främsta MC trafikskolor.

mc intensivkurs deltagare
Navigation

Quickview

Close

Categories