MC KÖRKORT STOCKHOLM

Utbildning

MOTORCYKEL - MC KÖRKORT I STOCKHOLM

Alla våra paketlösningar ska vara betalda i förskott. Betalning sker lättast i vår E-handel eller med kort på plats. Av säkerhetsskäl tar vi inte emot kontanter.

Avbokningsregler: enligt STR´s avbokningspolicy och trafikskolans allmänna villkor ska lektioner samt kurser avbokas senast kl. 13.00 dagen innan.  Annars debiterar trafikskolan för utebliven körlektion.

Behöver du hjälp med finansiering under din utbildning rekommenderar vi Wasa kredit som har förmånliga och räntefria lån för just blivande körkortstagare.

1
LÅGFARTSMANÖVRERING

Körlektion för lågfartsmanövrering à 60 min

950 SEK

1
MANÖVERBANA

Körlektion på manöverbana à 150 min, max 2 elever

1,995 SEK

1
TRAFIK

Körlektion i trafiken à 60 min, max 1 elev

1,200 SEK

1
LANDSVÄG

Körlektion på landsväg à 150 min, max 1 elev

2,800 SEK

1
RISKUTBILDNING

Del 1, max 16 elever

595 SEK

1
LÅN AV MOTORCYKEL

Låna motorcykel vid förarprov och uppkörning

2,795 SEK

1
LÅGFARTSMANÖVRERING

Körlektion för lågfartsmanövrering à 60 min

1,390 SEK

1
MANÖVERBANA

Körlektion på manöverbana à 150 min, max 2 elever

2,790 SEK

1
TRAFIK

Körlektion i trafiken à 60 min, max 1 elev

1,690 SEK

1
LANDSVÄG

Körlektion på landsväg à 150 min, max 1 elev

3,690 SEK

1
RISKUTBILDNING

Del 1, max 16 elever

595 SEK

1
LÅN AV MOTORCYKEL

Låna motorcykel vid förarprov och uppkörning

2,995 SEK

1
MC-KÖRKORTSBOK

Körkortsbok för motorcykel

295 SEK

1
KÖRKORTSBOKEN

Körkortsboken

350 SEK

1
BOKPAKET

Mc-körkortsboken, körkortsboken, vägmärken och vägmärkestest

700 SEK

1
ALLT I ETT

Digitala teoriböcker, teorifrågor och filmer

1495 SEK

1
TEORI MED FRÅGOR

Teorifrågor

595 SEK

MC KÖRKORT - STARTPAKET

MC – Paket Kvällar/Helger
4 Lågfartsmanövreringar á 60 min
2 Manöverbanor á 150 min
1 Körning i trafiken á 60 min
Mc-bokpaket
Teori med frågor – digitala utbildningsmaterial
Riskutbildning del 1
14.495
MC – Paket Dagtid
4 Lågfartsmanövreringar á 60 min
2 Manöverbanor á 150 min
1 Körning i trafiken á 60 min
Mc-bokpaket
Teori med frågor – digitala utbildningsmaterial
Riskutbildning del 1
9.995

MC KÖRKORT STOCKHOLM

Vi hjälper dig att ta körkort för A1, A2 och A-behörighet! Vi är en av de största MC skola i Stockholm med välutbildade och erfarna lärare på motorcykel.

Som elev hos SKA kan du känna dig trygg. Vi utbildar dig som aldrig kört motorcykel tidigare, men också dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet. Har du redan körkort men känner att det skulle vara bra med lite avrostning? Tveka inte att kontakta oss, med oss får du en trygg och rolig MC körskola i Stockholm!

HUR GÅR VÅRA MC KÖRLEKTIONER TILL?

En del trafikskolor har MC körlektioner i Stockholm med flera elever samtidigt i trafiken. Vår pedagogiska erfarenhet säger oss dock att detta riskerar att gå ut över kvalitén på undervisningen. Därför kör vi på Söderorts Körkortsakademi alltid MC körlektioner med max två elever. Eleven får mer effektiv feedback, får mer körtid och slipper titta på en annan elevs körning.

På vår stora bana tränar vi på högfartsmanövrering, och på att bromsa från olika hastigheter (50, 70 och 90 km/h). Vi använder oss av lättkörda Yamaha MT 07 som är utrustade med ABS. Såväl teoretisk riskutbildning som våra MC lektioner i Stockholm utgår från trafikskolans lokaler på Kärrtorpsvägen 75.

Olika moment vi går igenom:

 •         Lågfartsmanövrering
 •         Högfartsmanövrering
 •         Bromsövningar
 •         Stadskörning
 •         Landsvägskörning

All säkerhetsutrustning som du behöver finns att låna på vår MC trafikskola i Stockholm. Men vi rekommenderar ändå av hygieniska skäl att du skaffar egen hjälm, hjälmhuva (finns att köpa på skolan), ryggskydd och handskar. Underställ under skyddskläder är en smidig lösning som fungerar i alla väder.

Innan du kan skriva kunskapsprovet hos Trafikverket måste du ha gjort riskutbildning del 1 & 2. Riskettan kan du göra hos oss på vår MC körskola i Stockholm. Den mer praktiska Riskutbildning del 2 gör du på en anpassad bana, vi hjälper dig självklart att boka tid. Läs mer om riskutbildningarna påwww.trafikverket.se. Boka tid gör du enkelt i vår e-butik.

Kom ihåg att ansöka om körkortstillstånd, och att till den bifoga hälsodeklaration och syntest! Blanketter hittar du påwww.transportstyrelsen.se

VILKA OLIKA MC KÖRKORT ERBJUDER VI I STOCKHOLM?

 •        MC Körkort A1

Körkort för lätt motorcykel. Med A1 har du behörighet att köra en motorcykel som har en slagvolym på högst 125 kubikcm, och ett förhållande mellan nettoeffekt och tjänstevikt som inte överstider 0,1 kw/kg.

 •        MC körkort A2

Nu har du rätt att köra mellanstora motorcyklar vars nettoeffekt är högst 35 kw, där förhållandet mellan nettoeffekt och tjänstevikt inte överstiger 0,2 kw/kg.

 •        MC Körkort A

Det är den högsta behörigheten för MC då du får köra alla typer av motorcykel oavsett motoreffekt och slagvolym.

KAN MAN KÖPA PRESENKORT HOS ER?

Absolut! Ett presentkort är alltid en uppskattad present. Kanske har du en vän, ett barnbarn eller en släkting som vill ta körkort? Du kan förstås ladda kortet med valfritt belopp.

VI ERBJUDER RÄNTEFRI AVBETALNING

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort i Stockholm. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit när du tar körkort på Söderorts Körkortsakademi. Våra lån är räntefria upp till 24 månader, och du behöver vara 18 år fyllda. Övriga villkor:

 •         Om du har ett jobb kan du låna upp till 50 000 kr. Om du är student kan du låna upp till 30 000 kr.
 •         Det går även att delbetala upp till 24 mån, räntan är då 0 % för hela perioden.
 •         Du betalar en aviavgift på 45 kr per månad
 •         Om du väljer en delbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader betalar du även en fast uppläggningsavgift.
 •         Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter. Du kan också välja att delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.

Vill du ta MC körkort i Stockholm?

Att ta motorcykelkörkort är för många en dröm. Det är en speciell känsla av frihet när du glider fram genom kurvorna och känner vinden susa förbi. Vi på Söderorts körkortsakademi hjälper dig att göra drömmen till verklighet! 

Vi utbildar dig i allt från lätt och mellan, till tung MC. Vi är en MC körskola som alltid försöker möta våra elevers behov på bästa sätt. Därför erbjuder vi startpaket där du kan välja hur du vill lägga upp din MC utbildning. Du väljer själv om du vill förlägga din undervisning på dagtid, eller om du vill ha dina lektioner på kvällar och helger. Tillsammans kommer vi fram till en utbildningsplan som passar dig beroende på förkunskaper, mål och tidsplan.

Söderorts körkortsakademi körskola hjälper dig!

Som MC körskola i Stockholm arbetar vi alltid med 100% fokus på dig som elev och att du ska få med dig de bästa körkunskaperna från oss. Vår MC körskola har kompetent personal som är experter på trafiksäkerhet och ger dig lektioner baserat på dina mål. 

Vi förstår att det inte är lätt att pussla ihop vardagen och få en effektiv undervisning för ditt MC körkort. För att din inlärningsprocess ska gå smidigt till vill vi möta dig i dina behov och efter ditt schema. Därför kan du boka din lektion när din vardag tillåter. Vår undervisning sker både på dagtid, kvällar och helger. 

För att göra det enkelt för dig tillhandahåller vi ett grundpaket startpaket till förmånliga priser där du har allt för att komma igång med din övningskörning. Vi har även möjligheten till att skräddarsy din utbildning i samråd med dig. Utöver det erbjuder vi rådgivning, intensivkurser, och riskutbildningar. En möjlighet som du har hos oss är att delbetala ditt motorcykelkörkort. Via Wasa Kredit sker din delbetalning helt räntefritt. 

Har du frågor kring hur du ska lägga upp din utbildning för ditt MC körkort? Du är välkommen att kontakta oss på telefon, mail eller komma förbi på vårt kontor

Kontakta oss här

Att ta MC körkort ska vara roligt!

Att ta MC körkort är en utmaning och det är mycket som är viktigt att lära sig. Men under tiden du går din kurs hos oss vill vi att du ska uppleva den spännande känslan som en tur på motorcykel ger dig. Vi tror starkt på att du lär dig snabbare om du finner din utbildning rolig under tiden. Söderorts körkortsakademi är måna om att utbildningen ska ske i din takt för på så vis tror vi att din undervisning blir roligare och mer motiverande. Under tiden checkar vi av vart vi står och planerar tillsammans upp dina mål samt ser till att nå dem. Det slutgiltiga målet är alltid att du ska ta ditt körkort, men även ha roligt under tiden. 

Boka enkelt med oss

Att boka körlektion ska vara enkelt, därför ser vi som körskola till att vi även är tillgängliga för bokningar online. Genom vårt bokningssystem ser du lediga tider och kan enkelt välja en tid som funkar för dig. Boka din tid hos oss

Innan du tar kunskapsprovet för ditt MC-körkort måste du ha genomfört riskutbildning 1 och 2. Om du är nyfiken på hur riskutbildningarna går till finns mer information på körkortsportalen.se. Riskutbildning 1 sker i lokalerna på vår trafikskola i Kärrtorp. När du vill boka tid kan du antingen kontakta oss eller göra din bokning smidigt online. 

För att enkelt se och boka tider för riskettan klicka här

Trygg med Söderorts körkortsakademi – din Mc körskola i Stockholm

Vårt mål på Söderorts körkortsakademi är att alla våra elever känner sig trygga med att dem får den bästa undervisningen som går att få. Det är anledningen till att vi arbetar hårt med ta fram en undervisningsplan som passar dig som elev bäst. Vi vill att din undervisning ska vara lärorik och effektiv, men tror samtidigt att du tar ditt körkort snabbare om du har roligt på vägen.