Söderorts Körkortsakademi

Våra körpaket för personbil

Hos oss på Söderorts Körkortsakademi har vi färdiga körpaket att välja på. För dig med tidigare erfarenhet har vi utformat två olika körpaket – Silver- & Guldpaketet. Vi har dessutom en intensivkurs för dig med lite förkunskaper samt en nybörjarkurs som passar perfekt för dig som inte har suttit i en bil tidigare. Alla våra utbildningar skapar förutsättningar för att du på ett snabbt och effektivt sätt ska ta dig hela vägen i mål, från körlektioner med erfarna lärare till nödvändiga riskutbildningar. Se våra olika paket här ovanför och välj det som passar dig. Är det MC-kort du är ute efter? Kolla då istället in denna sidan om MC körkort.

Tänk på att fler lektioner än de som ingår i Silver-, Guld-, nybörjar- och intensivpaketet kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets Teori- och körprovs-avgifter tillkommer (Körkortsportalen)

Personbil – Silverpaket

8 Körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

8.319 SEK
6.995 SEK

Personbil – Guldpaket

16 Körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 ”Halkbana”

18.234 SEK
15.995 SEK

Intensivkurs Körkort Stockholm

25 körlektioner à 55 min

Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan

26.745 SEK
22.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Nybörjarpaket Körkort

30 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 2 ”Halkbana”

Riskutbildning del 1

32.094 SEK
26.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Utbildning

Personbil

Funderar du på att ta körkort för bil i Stockholm? Grattis! Under denna tid kommer du växa på många sätt, och när du har fått in lite vana kommer du upptäcka hur roligt det är att köra. Frågorna är många inför din körkortsutbildning, nedanför har vi därför tagit fram paket med körlektioner för personbil samt samlat några svar på de vanligaste frågor vi brukar få.

Körlektionspaket Bil: 4
4 stycken körlektioner ingår
3,400 SEK
Körlektionspaket Bil: 12
12 stycken körlektioner ingår
10,080 SEK
Körlektionspaket Bil: 20
20 stycken körlektioner ingår
16,680 SEK
Körlektionspaket Bil: 8
8 stycken körlektioner ingår
6,720 SEK
Körlektionspaket Bil: 16
16 stycken körlektioner ingår
13,360 SEK
Körlektions-paket Bil: 4
4 stycken körlektioner ingår
3,400 SEK
Körlektions-paket Bil: 8
8 stycken körlektioner ingår
6,720 SEK
Körlektions-paket Bil: 12
12 stycken körlektioner ingår
10,040 SEK
Körlektions-paket Bil: 16
16 stycken körlektioner ingår
13,360 SEK
Körlektions-paket Bil: 20
20 stycken körlektioner ingår
16,680 SEK

Vanliga frågor

Hur går er körkortsutbildning till?

Steg för steg går vi igenom alla moment och ser till att du får så mycket och så bra mängdträning som möjligt. Vi lägger upp en utbildningsplan tillsammans med dig, som inkluderar alla delar (riskutbildning, körlektioner och prov). Du använder självklart trafikskolans övningsbil när vi besöker Trafikverket för uppkörning. Innan åker vi en liten sväng för att du ska bli av med nervositet, och få svar på eventuella sista frågor.

TryggHansa och Söderorts körkortsakademi

Hur går er intensivutbildning för körkort i Stockholm till?

För att få ditt körkort så snabbt som möjligt så krävs det en hel del av dig. För att underlätta för dig själv rekommenderar vi att du börjar med att studera teori så fort som möjligt, gärna innan du ens har börjat köra. Dina körlektioner planerar du in tillsammans med oss på kontoret. Därefter kan teoriprov och uppkörning bokas in när din lärare anser att du är redo.

Automatkörkort Stockholm

Vi erbjuder automatkörkort i Stockholm. Vi syr ihop ett individuellt paket för dig som vill ha ett körkort som endast gäller för körning med automat växlad bil. Du börjar med att en prova-på-lektion där vi gör en bedömning av vilken nivå du ligger på. Därefter beslutar din trafiklärare vilken paketlösning som passar dig. Ring in till oss för bokning.

Körlektioner med Söderorts körkortsakademi

Hur många körlektioner behövs?

Bra fråga men omöjlig att svara på! Vissa behöver bara sju lektioner, andra kommer upp i trettio innan de känner sig mogna för uppkörning. Vi hjälper dig att bedöma hur många just du behöver för att bli en trygg och säker förare.

Jag har övningskört lite/mycket/inget. Var ska jag börja?

För att försäkra dig om att du övningskör ”rätt” och för att få reda på mer om vad provinspektören tittar på under uppkörningen kan du ta en, två eller fler körlektioner i Stockholm hos oss. Du bestämmer själv hur många. På dessa körlektioner ger vi dig små tips, kontrollerar dina eventuella brister och förklarar vad du behöver träna mer på och på vilket sätt. Vi är en trafikskola som har öppet på kvällar och helger dessutom, vilket gör att du får maximal tillgänglighet och service.

Kan man köpa presentkort hos er?

Absolut! Ett presentkort är alltid en uppskattad gåva. Kanske har du en vän, ett barnbarn eller en släkting som vill ta körkort? Du kan förstås ladda kortet med valfritt belopp.

Ta körkort nu, betala sen

AVBETALNINGSSYSTEM

Ta körkort nu, betala sen!

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit.

  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Snabb och enkel ansökan
  • Besked på plats direkt
  • Vi kan även erbjuda dig faktura upp till 3 månader
Navigation

Quickview

Close

Categories