Trafikskola Tyresö

Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp

Att skaffa körkort är en betydande händelse i livet och något de flesta ser fram emot. För att säkerställa att du har de bästa förutsättningarna att lyckas är det avgörande att välja en trafikskola i Tyresö med hög kompetens. Det finns ett stort antal trafikskolor i Stockholm men Söderorts Körkortsakademi sticker ut som en av Stockholms bästa trafikskolor. Vi kan dessutom erbjuda kurser både på kvällstid och under helger – för att kunna lättare anpassa din körkortsutbildning till dina behov.

Våra erfarna instruktörer arbetar pedagogiskt och har en lång och gedigen erfarenhet inom trafik och utbildning. Hos Söderorts Körkortsakademi utformar vi en skräddarsydd utbildningsplan för alla våra elever, vilket garanterar att vår undervisning anpassas efter dina specifika behov. På så sätt kan du få alla färdigheter och den kunskap som krävs för att lyckas ta körkortet. Vi har ett nära samarbete med trafikmyndigheter och en majoritet av våra elever ser goda resultat och blir godkända på sina uppkörningar. Denna framgång hos våra elever är det som motiverar oss och gör oss till en av Stockholms bästa körskolor.

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för körkort till personbil

Ett urval av våra paket – alla går att se här.

Nybörjarpaket Körkort

30 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

32.094 SEK
26.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Personbil – Guldpaket

16 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

18.234 SEK
15.995 SEK

Intensivkurs Körkort Stockholm

25 körlektioner à 55 min

Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan

26.745 SEK
22.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för MC körkort

Startpaket

4x Manöverbana

För dig som vill komma igång med grunderna inför MC-kortet.

7.980 SEK

Målpaket

2x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

11.175 SEK

Intensiv-
kurs MC

6x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

*Tänk på att fler lektioner än de som ingår i paketet kan behövas och att kostnaden för lån av MC vid prov tillkommer om du inte kör upp med egen MC.

19.155 SEK

Vår körskola går igenom alla moment så du får en tydlig överblick

Innan du påbörjar din körkortsutbildning dyker det alltid upp frågor och funderingar. På vår trafikskola går vi tillsammans igenom samtliga steg så att du får en tydlig överblick över processen. På vår trafikskola innebär utbildningen att vi går igenom bl.a. riskutbildningar, körlektioner och personlig utlärning som tar dig som bor i eller nära Tyresö närmare ditt körkort. Vi rekommenderar starkt att du börjar med att läsa teori hemma så tidigt som möjligt, gärna innan du ens sätter dig bakom ratten. När du är redo för att ta dina körlektioner planerar vi tillsammans dessa på vårt kontor i Kärrtorp. Därefter bokar vi in riskutbildningar, teoriprov och uppkörning när din lärare anser att du är redo.

Har du kört mycket privat?

Om du har fått möjlighet att övningsköra privat hemma kan du fortfarande komma till oss för att försäkra dig om att din övningskörning är korrekt och uppfyller de nödvändiga kraven. Hos oss kan du boka en, två eller fler extra körlektioner i Tyresö för att bl.a. få insyn i vad provinspektören kommer att granska under din uppkörning. Du bestämmer helt själv hur många lektioner du behöver. Våra erfarna instruktörer ger dig värdefulla tips, kontrollerar eventuella brister i ditt körande och ger dig tydlig vägledning om vad du behöver träna mer på och på vilket sätt.

MC Körkort Tyresö

Vi erbjuder även körkortsutbildning för MC, för A1-, A2- och A-behörighet. Söderorts Körkortsakademi är en av de mest omfattande MC-skolorna i Stockholm, och vi har välutbildade och erfarna körskolelärare på motorcykel. Om du redan har ett MC-körkort men känner att du behöver fräscha upp dina färdigheter står vi också gärna till tjänst! Läs mer om vår MC-utbildning här.

SÖDERORTS KÖRKORTSAKADEMI I KÄRRTORP

Intensivkörkort i Tyresö med vår körskola

För dig som bor i Tyresö och vill ta körkortet snabbare erbjuder vår trafikskola även intensivkurser. Detta alternativ passar dig som inte har någon större erfarenhet men vill snabbt och effektivt nå ditt körkortsmål. Vår intensivutbildning i Tyresö sträcker sig oftast över ungefär tre veckor – men vi anpassar oss självklart efter dina behov! Så om du föredrar att fördela lektionerna över en längre tid är det helt möjligt. Observera att det kan behövas fler lektioner än de som ingår i intensivkursen, och att kostnaden för Trafikverkets teori- och körprov tillkommer.

Du som bor i Tyresö är välkommen till Söderorts Körkortsakademi. Vi är en trafikskola i Kärrtorp som erbjuder räntefri avbetalning och garanterar dig en bra utbildning i en av Stockholms bästa körskolor!

RÄNTEFRI AVBETALNING

Ta körkort nu, betala sen!

På Söderorts Körkortsakademi vill vi göra körkortsutbildningar tillgängliga för alla som vill ta körkort. Därför erbjuder vi möjligheten för räntefri avbetalning.

  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Snabb och enkel ansökan
  • Besked på plats direkt
  • Vi kan även erbjuda dig faktura upp till 3 månader

Du som vill ta körkort i Tyresö är varmt välkommen till oss på Söderorts Körkortsakademi, en av Stockholms främsta körskolor!

Navigation

Quickview

Close

Categories