MC körkort Årsta

Välkommen till oss på Söderorts Körkortsakademi!

Ska du ta MC körkort Årsta?

Söderorts Körkortsakademi är en STR-ansluten trafikskola i Stockholm. Vi erbjuder handledarkurser, riskutbildningar och körkortsutbildningar för motorcykel och personbil.

 

Ta ditt MC körkort Årsta hos oss på Söderorts Körkortsakademi!

Drömmer du om att känna friheten på en motorcykel? Vi hjälper dig hela vägen dit! Vi utbildar i samtliga behörigheter: A1 (lätt MC), A2, (begränsad MC) och A (tung MC). Våra startpaket för MC ger digmöjligheten att välja om du vill förlägga din utbildning på dagtid eller påkvällar/helger. Tillsammans kommer vi även fram till en utbildningsplan som passar dig bäst beroende på förkunskaper, mål och tidsplan.

Här kan du läsa mer om våra körkortsutbildningar för MC.

Vi hjälper dig ta MC körkort Årsta!

Det som utmärker oss som trafikskola är att vi även har möjligheten att skräddarsy din utbildning baserat på dina behov. Vi tillhandahåller även smarta startpaket, skräddarsydda utbildningar, intensivkurser, rådgivning, riskutbildningar och generösa öppettider även på helger. Vi erbjuder även delbetalning av din MC körkort Årsta utbildning helt räntefritt via  Wasa Kredit.

 

Det är viktigt är att du har kul under din tid hos oss!

Vi vet av erfarenhet att man lättare tar in information under utbildningens gång om man samtidigt finner det roligt. Allt efter som du lär dig köra bättre så kommer du känna hur kul det är och att målet även kommer ett steg närmare. Kontakta oss så hjälper vi dig!

MC körkort Årsta

Boka riskettan online när du ska ta MC körkort Årsta!

Du måste ha gjort riskutbildning 1 & 2 innan du kan skriva kunskapsprovet hos Trafikverket. Du kan läsa mer om dessa på  körkortsportalen.se. Riskutbildning del 1 hålls i lokalen på vår trafikskola i Kärrtorp. Du kan enkelt boka in dig och se tider för riskettan via länken nedanför!

 

För enkelhetens skull!

Det ska vara enkelt att boka tider hos en trafikskola. Därför kan du gå in på vår hemsida och välja den tid som passar dig bäst. På köpet får du omtyckta lärare, möjlighet till räntefri avbetalning och en rolig körkortsutbildning. Välkommen att kontakta oss om du har frågor! Alternativt kom förbi vårt kontor, så kommer vi fram till en plan som passar just dig.

Har du frågor om våra utbildningar? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Ta ditt MC körkort Årsta tillsammans med vårt härliga gäng.
Välkommen till S-K-A!