Att ta körkort är en stor händelse i livet och något de flesta ser fram emot. För att få rätt förutsättningar att lyckas är det viktigt att man väljer en körskola i Stockholm med hög kompetens. Det finns många trafikskolor i Stockholm, men Söderorts Körkortsakademi är en av Stockholms absolut bästa körskolor. Vi erbjuder också kurser på både kvällar och helger för att kunna erbjuda en körkortsutbildning som passar alla. Våra lärare arbetar pedagogiskt och har lång erfarenhet av trafik och utlärande. Söderorts Körkortsakademi skräddarsyr en utbildningsplan för alla elever och ser till att körskolan anpassas efter dina behov – så att du kan lära dig allt som behövs och få ditt körkort. Vi har ett tätt samarbete med trafikmyndigheter och en stor del av våra elever har goda resultat och blir godkända på sin uppkörning. Det är också därför vi vågar kalla oss en av Sveriges bästa körskolor.

Vår körskola i Stockholm går igenom alla moment…

– så att du får en tydlig överblick.

Det finns många frågor inför en körkortsutbildning och vi går igenom alla steg tillsammans för att du ska få en bra överblick på samtliga moment. På vår körskola har vi utbildning inom riskutbildning, körlektioner och prov. För att underlätta för dig själv rekommenderar vi att du börjar med teoridelen så fort som möjligt, gärna innan du ens har börjat köra. Dina körlektioner planerar du in tillsammans med oss på kontoret i Kärrtorp. Därefter bokas riskutbildningar, teoriprov och uppkörning när din körskolelärare anser att du är redo.

Körpaket Personbil

Körpaket MC

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för körkort till personbil

Ett urval av våra paket – alla går att se här.

Nybörjarpaket Körkort

30 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

32.094 SEK
26.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Personbil – Guldpaket

16 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

18.234 SEK
15.995 SEK

Intensivkurs Körkort Stockholm

25 körlektioner à 55 min

Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan

26.745 SEK
22.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för MC körkort

Startpaket

4x Manöverbana

För dig som vill komma igång med grunderna inför MC-kortet.

7.980 SEK

Målpaket

2x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

11.175 SEK

Intensiv-
kurs MC

6x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

*Tänk på att fler lektioner än de som ingår i paketet kan behövas och att kostnaden för lån av MC vid prov tillkommer om du inte kör upp med egen MC.

19.155 SEK

Du som har kört mycket privat

Vi rekommenderar att du som har kört privatlektioner hemma ändå ska försäkra dig om att du övningskör “rätt” genom att boka in en  eller två körlektioner med oss. Här får du också reda på mer om vad provinspektören tittar på under uppkörningen. På dessa körlektioner ger vi dig små tips, kontrollerar eventuella brister och förklarar vad du behöver träna mer på och hur du ska träna på detta.

Mc körkort i Stockholm

Söderorts Körkortsakademi erbjuder även körkortsutbildningar för MC. Vi hjälper dig att ta körkort för A1, A2 och A-behörighet! Vi är en av de största MC-skolorna i Stockholm med välutbildade och erfarna körskolelärare på motorcykel. Har du redan MC-körkort men känner att det skulle vara bra med lite avrostning? Vi hjälper dig.

SÖDERORTS KÖRKORTSAKADEMI I KÄRRTORP

Intensivkörkort med vår körskola

Vår körskola i Stockholm erbjuder även intensivkurser. Det här paketet passar dig som inte har någon erfarenhet alls. Intensivkursen skapar förutsättningar för dig att på ett snabbt och effektivt sätt ta dig hela vägen fram till målet. Utbildningen tar ca tre veckor, men du gör givetvis som du vill. Om du vill sprida ut dina lektioner under en längre tid så är det helt upp till dig. Tänk på att fler lektioner än de som ingår i intensivkursen kan behövas och att kostnaden för Trafikverkets teori- och körprov tillkommer.

Varmt välkomna till Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp. Vi är en körskola i Stockholm som erbjuder räntefri avbetalning och garanterar dig en bra utbildning i en av Sveriges bästa trafikskolor.

RÄNTEFRI AVBETALNING

Ta körkort nu, betala sen!

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit.

  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Snabb och enkel ansökan
  • Besked på plats direkt
  • Vi kan även erbjuda dig faktura upp till 3 månader
Navigation

Quickview

Close

Categories