Körskola Älta

Söderorts Körkortsakademi i Kärrtorp

Att skaffa körkort är en betydande milstolpe i livet och något som de flesta ser fram emot. För att säkerställa att du som bor i Älta får de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas är det avgörande att du väljer en körskola med hög kompetens. Det finns många trafikskolor i området kring Älta men Söderorts Körkortsakademi utmärker sig som en av Stockholms bästa trafikskolor. Dessutom erbjuder vi kurser både på kvällar och helger för att anpassa oss till dina behov!

Våra lärare är pedagogiska och har en gedigen erfarenhet inom trafik och undervisning. Söderorts Körkortsakademi skräddarsyr en utbildningsplan för alla våra elever och ser till att körskolan anpassas efter dina specifika behov. Detta garanterar att du lär dig allt som krävs för att ta ditt körkort! Vi har ett nära samarbete med trafikmyndigheter och en betydande andel av våra elever lyckas bli godkända på sina uppkörningar. Det är därför vi är stolta att kalla oss en av de bästa körskolorna i Stockholm.

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för körkort till personbil

Ett urval av våra paket – alla går att se här.

Nybörjarpaket Körkort

30 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

32.094 SEK
26.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Personbil – Guldpaket

16 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

18.234 SEK
15.995 SEK

Intensivkurs Körkort Stockholm

25 körlektioner à 55 min

Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan

26.745 SEK
22.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Söderorts körkortsakademi

Våra paket för MC körkort

Startpaket

4x Manöverbana

För dig som vill komma igång med grunderna inför MC-kortet.

7.980 SEK

Målpaket

2x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

11.175 SEK

Intensiv-
kurs MC

6x Manöverbana

2x Landsväg

1x Trafik

*Tänk på att fler lektioner än de som ingår i paketet kan behövas och att kostnaden för lån av MC vid prov tillkommer om du inte kör upp med egen MC.

19.155 SEK

Vår körskola i Älta går igenom alla moment så du får en tydlig överblick

Inför körkortsutbildningen brukar det uppstå många frågor och osäkerheter. Hos oss går vi igenom samtliga steg tillsammans för att du ska få en klar översikt över hela processen. På vår körskola nära Älta ingår genomgång av riskutbildning, körlektioner och prov. För att underlätta för dig själv rekommenderar vi att du börjar med teoridelen så snart som möjligt, gärna innan du ens sätter dig bakom ratten. Dina körlektioner planerar du tillsammans med oss på vårt kontor i Kärrtorp. Därefter bokar vi riskutbildningar, teoriprov och uppkörning i enlighet med din trafikskolelärares bedömning.

Har du kört mycket privat?

Om du har haft möjlighet att övningsköra privat hemma bör du fortfarande försäkra dig om att din övningskörning uppfyller de krav som ställs med hjälp av lektioner på körskola. Ta några extra körlektioner hos oss för att få insikt i vad provinspektören kommer att bedöma under din uppkörning. Du väljer själv hur många lektioner du behöver! Våra erfarna instruktörer ger dig värdefulla tips, granskar eventuella brister i ditt körande och ger dig tydlig vägledning om vad du behöver öva mer på och på vilket sätt.

MC Körkort Älta

Vi erbjuder även körkortsutbildning för MC för A1-, A2- eller A-behörighet. Söderorts Körkortsakademi är en av de mest omfattande MC-skolorna i Stockholm! Vi har välutbildade och erfarna motorcykelinstruktörer för dig som vill ta MC-kortet i Älta. Om du redan har ett MC-körkort men känner att du behöver fräscha upp dina färdigheter står vi gärna till tjänst då med. Läs mer om våra MC-körpaket här!

SÖDERORTS KÖRKORTSAKADEMI

Intensivkörkort i Älta med vår körskola

Vår körskola erbjuder även intensivkurser för dig som bor i Älta. Vår intensivutbildning passar dig som inte har någon större erfarenhet och vill snabbt och effektivt ta dig hela vägen fram till målet – ett körkort. Vår intensivkurs sträcker sig oftast över cirka tre veckor, men vi anpassar oss självklart efter dig! Om du vill sprida ut dina lektioner under en längre tid så är det helt upp till dig. Observera att det kan behövas fler lektioner än de som ingår i kursen, och att kostnaden för Trafikverkets teori- och körprov tillkommer.

Du som bor nära Älta är välkommen till oss på Söderorts Körkortsakademi. Vi är en trafikskola i Kärrtorp som erbjuder räntefri avbetalning och garanterar dig en bra körkortsutbildning på en av Stockholms bästa körskolor!

RÄNTEFRI AVBETALNING

Ta körkort nu, betala sen!

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort, därför har du möjligheten att välja räntefri avbetalning.

  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Snabb och enkel ansökan
  • Besked på plats direkt
  • Vi kan även erbjuda dig faktura upp till 3 månader
Navigation

Quickview

Close

Categories