Körlektioner i Stockholm

Funderar du på att ta körkort i Stockholm? Grattis! Under denna tid kommer du att växa på många sätt och upptäcka hur roligt det är att köra bil. Frågorna kan vara många när man letar körskola och utbildning – därför har vi tagit fram paket för körlektioner i Stockholm.

Nybörjarpaket Körkort

30 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

32.094 SEK
26.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Personbil – Guldpaket

16 körlektioner à 55 min

Riskutbildning del 1

Riskutbildning del 2 “Halkbana”

18.234 SEK
15.995 SEK

Intensivkurs Körkort Stockholm

25 körlektioner à 55 min

Lån av bil vid uppkörning samt uppvärmningslektion innan

26.745 SEK
22.995 SEK*
*Jubileumspris gäller t.om. 31 maj.

Körlektions-paket Bil: 4
4 stycken körlektioner ingår
3,920 SEK
Körlektions-paket Bil: 8
8 stycken körlektioner ingår
7,760 SEK
Körlektions-paket Bil: 12
12 stycken körlektioner ingår
11,580 SEK
Körlektions-paket Bil: 16
16 stycken körlektioner ingår
15,390 SEK
Körlektions-paket Bil: 20
20 stycken körlektioner ingår
19,200 SEK

Ta ditt körkort med Söderorts körkortsakademi i Stockholm

Låt drömmen bli verklighet. På vår trafikskola i Stockholm erbjuder vi allt från smarta paket till prisvärda intensivkurser. Vi utbildar både dig som är nybörjare till dig som kör privat men vill ha några körlektioner i Stockholm. Vi utbildar givetvis också dig som redan har körkort, men som behöver fräscha upp körkunskaperna.

S-K-A är en STR-ansluten trafikskola och vi har alltid en körkortslösning för dig! Våra pedagogiska lärare i Stockholm jobbar för att du ska få den absolut bästa utbildningen när du vill ta ditt körkort. Nedan har vi samlat svar på de allra vanligaste frågorna vi brukar få.

– Hur går er körkortsutbildning till?

Tillsammans, steg för steg, går vi igenom alla moment och ser till att du får så mycket och så bra mängdträning som möjligt. Vi lägger upp en utbildningsplan tillsammans med dig som inkluderar alla delar inom riskutbildning, körlektioner och prov. Hos oss finns det möjlighet för kurser och paket på kvällar och helger så att det ska passa alla våra elever. 

– Hur många körlektioner behövs?

Bra fråga, men omöjlig att svara på! Vissa av våra elever behöver bara sex eller sju lektioner, andra kommer upp i trettio innan de känner sig mogna för uppkörning. Vi hjälper dig givetvis med att bedöma hur många körlektioner du behöver för att bli en säker och trygg förare.

– Jag har övningskört mycket/lite/inget! Var ska jag börja?

Var lugn! Oavsett hur mycket eller lite du har övningskört tidigare kan vår trafikskola i Stockholm hjälpa dig. För att försäkra dig om att du övningskör “rätt” och för att få reda på mer om vad provinspektören tittar på under uppkörningen kan du ta en, två eller flera körlektioner hos oss. Du bestämmer själv hur många, eller låter oss guida dig. På dessa körlektioner ger vi dig tips, kontrollerar eventuella brister och förklarar vad du behöver träna mer på och hur du ska träna. Vår utbildning och trafikskola har öppet på kvällar och helger, vilket gör att du får maximal tillgänglighet och service.

– Finns det färdiga paket att välja?

På vår trafikskola i Stockholm har vi färdiga körpaket att välja på. Alla våra utbildningar skapar förutsättningar för att du på ett snabbt och effektivt sätt ska ta dig hela vägen i mål – från körlektioner till riskutbildningar. Se våra olika paket här.

Söderort Trygghansa

– Kan man boka intensivkurs hos er?

Ja, vi erbjuder intensivkurs! Många vill ta körkort så snabbt som möjligt, men för att det ska ske krävs det en hel del av dig. För att underlätta rekommenderar vi att du börjar med teoridelen så fort som möjligt, gärna redan innan du ens har börjat köra. Dina körlektioner planerar du in tillsammans med oss på kontoret där vi också bokar teoriprov och uppkörning.

– Finns det möjlighet att boka automatkörkort?

Hos oss kan du ta körlektioner för automatkörkort. Vi syr ihop ett individuellt paket för dig som vill ha körkort som endast gäller för körning med automatväxlad bil. Kontakta oss för bokning.

– Jag vill ge bort körlektioner i present. Går det?

Absolut! Ett presentkort är alltid en uppskattad gåva. Kanske har du ett barnbarn, syskon eller släkting som vill ta körkort i Stockholm? Ge dem en gåva som räcker länge – körkortet! Hos oss kan du ladda presentkortet med valfritt belopp.

– Vad innebär STR-ansluten trafikskola?

STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, är en organisation som arbetar med att ge sina medlemmar den bästa möjliga trafikant- och förarutbildning. Det betyder att medlemmar i denna organisation alltid strävar efter att vara Sveriges bäst utbildade trafiklärare och kan garantera dig som elev en förarutbildning som bygger på bra pedagogik och god kunskap.

Ta körkort nu, betala sen

AVBETALNINGSSYSTEM

Ta körkort nu, betala sen!

Hos oss ska alla som vill kunna ta körkort. Därför kan du välja räntefri avbetalning via Wasa Kredit.

  • Upp till 24 månader räntefri delbetalning
  • Snabb och enkel ansökan
  • Besked på plats direkt
  • Vi kan även erbjuda dig faktura upp till 3 månader

Är du arbetssökande? Kom ihåg att du i så fall kan ta lån från CSN för att finansiera ditt körkort. Ansökan görs via Arbetsförmedlingen. Besök CSN för mer information.

Navigation

Quickview

Close

Categories