Handledarkurs Årsta

Välkommen till Söderorts Körkortsakademi

Är det dags att gå Handledarkurs Årsta?

Vill du bli handledare för att övningsköra privat med din elev? Från och med den 1 januari 2006 ska du i så fall ha genomgått en obligatorisk Handledarkurs Årsta tillsammans med din blivande elev.  Vi tycker att det ska vara roligt att ta körkort, därför satsar vi på att vara en riktigt bra trafikskola i Stockholm. Våra elever väljer oss för att undervisningen håller hög kvalitet, men också för att vi har förmånliga priser. Som en bra trafikskola i Stockholm strävar vi efter att alla ska få sitt körkort. Kom gärna förbi oss så kan vi ta fram rätt lösning just för dig! 

Söderorts körkortsakademi AB är en STR-ansluten trafikskola i Stockholm som erbjuder körkortsutbildning för personbil och motorcykel. Här erbjuder vi allt från smarta startpaket, till intensivutbildning och riskutbildningar. Det som gör oss till en speciellt bra körskola i Stockholm är att vi satsar på kvalitet, och att vi har öppet även lördagar och söndagar. På så vis får våra elever oslagbar service och tillgänglighet.

”Övning ger färdighet”

Vi på Söderorts Körkortsakademi i Stockholm erbjuder introduktionsutbildningar för dig som ska bli handledare under övningskörning med personbil. Vi har även Handledarkurs Årstaer under kvällar och helger, för att kunna vara så tillgängliga som möjligt för våra elever. Utbildningen ska bl.a. leda till säkrare och effektivare mängdträning. Du får också lära dig:

Vad du som handledare har för ansvar under övningskörningen:

Körsättets betydelse för minskad bränsleförbrukning och utsläpp av koldioxid

På vilka sätt elev och handledare kan tolka en trafiksituation olika

Handledarkurs Årstaen är giltig i fem år, och efter att du har genomfört kursen anmäler vi till Transportstyrelsen att du är godkänd. Du som handledare måste vara minst 24 år, och även ha haft körkort B under minst fem av de senaste tio åren

 

Kvällsöppet med kvalitét

Vi erbjuder Handledarkurs Årstaer här hos oss utan att du som handledare eller elev nödvändigtvis behöver vara inskrivna. Kolla även in kalendern på vår hemsida och boka in er på ett kurstillfälle som passar er om ni vill övningsköra privat. Det som gör oss till en speciellt bra körskola i Stockholm är att vi satsar på kvalitet, samt att vi har öppet även lördagar och söndagar. På så vis kan vi erbjuda en oslagbar service och tillgänglighet.

Handledarkurs Årsta

Välkommen till en bra trafikskola i Stockholm- Det ska vara roligt att ta körkort!

Några av Transportstyrelsens föreskrifter     

Eleven måste vara minst 15 år och 9 månader för att få gå kursen.
Både elev och handledare ska även kunna legitimera sig vid kurstillfället. Kurstiden måste följaktligen även minst vara 180 min exkl. raster

 

Vad behöver jag fixa innan min Handledarkurs Årsta?

På nedanstående länkar hittar du det du behöver:

 Ansök om Körkortstillstånd (eleven),

 Ansök om Handledarskap (handledaren)

 

Har du frågor om Handledarkurs Årstaen, eller funderar du över något annat?
Ring eller maila oss på körskolan i Stockholm, eller läs mer på:

 Körkortsportalen (Öppnas i nytt fönster)

VÄLKOMMEN ATT BOKA PLATS ONLINE HÄR!